Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Čekaju na četiri spektakla.

Košarkaška Evroliga objavila je raspored utakmica u plej-ofu koji će početi 19. aprila.

Poznato je svih osam timova učesnika plej-ofa, s tim da dva para u TOP 8 fazi još nisu poznata.

PROČITAJTE JOŠ

Barselona, koja je regularni deo sezone završila kao prva, igraće protiv osmoplasiranog Bajerna iz Minhena, dok će drugoplasirani Olimpijakos odmeriti snage sa sedmoplasiranim Monakom, debitantom u plej-ofu.

U TOP 8 su se plasirali i Milan, Real Madrid, branilac titule Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Konačan plasman ova četiri tima biće poznat 13. aprila, posle poslednje utakmice regularnog dela sezone u kojoj Makabi dočekuje Fenerbahče u odloženom meču 23. kola.

Ako Makabi pobedi završiće na petom mestu i igraće protiv Reala, pa bi se onda Milan upario sa Efesom. U slučaju da izraelski tim izgubi tu poslednju utakmicu regularnog dela sezone, Milan bi igrao sa Makabijem, a Real protiv Efesa.

Plej-of će početi 19. aprila kada će Milan od 19.00 ugostiti šesti tim na tabeli. Istog dana, od 21.00, svoju prvu utakmicu odigraće Barselona i Bajern.

UtakmicE možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Dan kasnije snage će odmeriti Olimpijakos i Monako, odnosno Real Madrid i tim koji na kraju zauzme petu poziciju.

Serija će se nastaviti 21. i 22. aprila, dok su treće utakmice na programu 26. i 27. aprila. Četvrte utakmice će se odigrati 28. i 19. aprila, dok datumi eventualnih petih utakmice još nisu poznati.

Plej-of se igra na tri pobede, a pobednici će se plasirati na fajnal-for koji će se od 19. do 21. maja odigrati u Beogradu.

Parovi četvrtfinala

19. 4

Milano – Makabi/ Efes 19.00

Barselona – Bejern 21.00

20.4

Olimpijakos – Monako 17.00

Real Madrid- Makabi/Efes 18.00

BONUS VIDEO Poslednje utišavanje himne Evrolige na Zvezdinoj utakmici za sezonu 2021/2022

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar