Foto: Starsport/Djordje Kostic

Saša Obradović je dobio Crvenu zvezdu na sudu, pa će njegov nekadašnji tim morati da mu plati iznos koji je trebalo da dobije za obe godine ugovora.

PROČITAJTE JOŠ...

Obradović je u Crvenu zvezdu stigao pred početak sezone 2020/2021. nakon odlaska iz francuskog Monaka, ali je već krajem 2020. nakon veoma loših partija u Evroligi Zvezda donela odluku da mu se zahvali na saradnji, a Obradovića je zamenio Dejan Radonjić.

Krajem februara smenjeni trener je pokrenuo tužbu pred Komorom za rešavanje sporova pri Evroligi, a početkom maja doneta je i presuda.

Zvezda će prema toj presudi, kako piše Mozzart Sport, morati Obradoviću da plati kompletnu sumu za dve godine ugovora, ali ne i bonuse za osvojeni Kup Radivoja Koraća, koji su crveno-beli predvođeni Radonjićem osvojili više od dva meseca pošto je Obradović napustio klub sa Malog Kalemegdana.

Obradović je od odlaska iz Crvene zvezde bez angažmana, dok je Crvena zvezda, nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća, uspela da dođe i do prvog mesta ABA lige, pa će protiv Igokee igrati za plasman u finale.

Sezonu u Evroligi crveno-beli su završili kako 17. na tabeli sa skorom 10-24.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare