Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda dobio je još jedno veliko priznanje od Evrolige na sastanku komesara za bezbednost koji je održan putem video linka, kao deo godišnje radionice, ali i priprema za predstojeću sezonu kroz bolje upoznavanje i razmenu iskustva.

Posle prezentacije dva predstavnika Evrolige o svim poslovnim i bezbednosnim modelilma klubova koji će biti znatno drugačiji i zahtevniji tokom pandemije virusa Covid-19.

PROČITAJTE JOŠ

Predstavnik crveno-belih Vuk Stevanović, komesar za bezbednost, dobio je priliku i čast da informiše ostale klubove o modelu koji je Zvezda sprovela prethodne sezone.

Taj model organizacije utakmice je prepoznat od Evrolige kao model koji je napravio najveći napredak od svih klubova u evroligaškoj porodici, i prema rečima Eduarda Skota model Crvena zvezde je pravi primer na koji treba da se ugledaju i ostali klubovi Evrolige i Evrokupa.

„Bezbednost svih učesnika i posetilaca jedne utakmice Evrolige je najvažnije pitanje, tako da su ova vrsta sastanaka, umrežavanje između klubova i razmena iskustava neophodni. Zvezda ima ogroman broj navijača koji podržavaju klub na veoma specifičan način, dajući ekipi dodatnu snagu da pobeđuje u utakmicama koje igra u Beogradu. S duge strane, prethodnih sezona imali smo više povreda disciplinskog pravilinika EL, te je klub, u sezoni za nama, imao izazov da iskoreni određene loše navike. Kroz svakodnevnu komunikaciju sa navijačima, direktno putem sastanak ili indirektno uz ogromnu podršku Evrolige, i zahvaljujući saradnji sa redarskom službom i policijom, napravili smo ogroman napredak u bezbednostnim i organizacionim aspektima svake utakmice“, rekao je komesar za bezbednost Crvene zvezde Vuk Stevanović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare