Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Karmelo Entoni, jedan od najboljih igrača Portlanda, najavio je da želi da i naredne sezone igra u dresu Blejzersa.

Portland je u meču broj pet četvrtfinala plej-ofa na Zapadu poražen od Lejkersa sa 131:122 i tako je posle 1-4 u seriji završio sezonu.

PROČITAJTE JOŠ:

Logično, postavlja se pitanje šta će biti sa pojedinim igračima i gde će igrati naredne sezone, a 36-godišnji Entoni je jedan od njih.

PROČITAJTE JOŠ: Lebron i Dejvis brojali do 79, Lejkersi eliminisali Portland

On se priključio Portlandu u novembru 2019. posle godinu dana pauze, ali sada kaže da je spreman da nastavi da igra u istom dresu.

„Molim se da to opet bude Portland. Iskreno, našao sam dom u Portlandu. Odgovara mi organizacija. Osećam se prijatno u društvu kolega iz tima. Dobro mi je u sopstvenoj koži. U ovoj tački moje karijere, mislim da mi to najviše odgovara, to je najbolja situacija“, kaže Entoni.

U poslednjem meču Portlanda ove sezone postigao je 27 poena za 40 minuta. Na kraju, kaže da je najvažnije da je iskren prema sebi.

„Dobro je što imam ovo iskustvo, došao sam ovde i pokazao ko sam i šta sam, ostajem veran sebi. Nadam se da ću i dalje igrati za Portland, da ćemo dati sebi šansu da sačuvamo ovaj tim, da će momci ozdraviti i da ćemo imati novi zajednički cilj“, poručio je Entoni.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar