Nikola Jokić i Džoel Embid Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Niko nema ni najmanje razumevanje za centra Filadlfije.

Utakmica između Denvera i Filadelfije je završena trijumfom Nagetsa 116:11, a umesto spektakla i borbe dva glavna kandidata za MVP nagradu Nikole Jokića i Džoela Embida, dobili smo izliv besa prema centru Filadelfije.

Embid je propustio četvrtu godinu u nizu gostovanje u Koloradu, a ovog puta je izgovor bila poovreda lista zbog koje u klubu nisu hteli da riziikuju.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je izdominirao i zabeležio novi tripl-dabl sa 25 poena, 17 skokova i 12 aistencija i odradio svoj deo najavljenog blokbastera, pa je zato sav bes bio usmeren ka Embidu.

Jedan od najvećih Jokićevih kritičara i bivši NBA šampion Kendrik Perkins toliko je pobesneo zbog toga da se obrušio na Embida. On je prethodnih dana besramno optuživao Jokića da nabija statistiku, a sada je napao i Embida.

On jeposle meča u emisiji „NBA Today“ bio surov prema centru Filadelfije.

„Ne možeš presedeti ovu utakmicu. Kada dođe do ovih mečeva, imam glas (za MVP-ja). Zapamtiću ovaj momenat.“, rekao je bivši centar Boston Seltiksa.

On je potom na društvenm mrežama prokomentarisoa svoj nastup i još jednom objasnio koliko je ljut.

„Volim Embida, ali nije smeo da dozvoli Jokiću da se ponovo vrati u igru“.

Reagovao je i legendarni Kevin Garnet koji je bio vidno razočaran.

„Embid će presedeti večeras ili je stvarno povređen? Mislio sam da imamo pravu MVP trku. Da li je sada sve gotovo?“.

Moraće Embid do kraja sezone da odigra neverovatno da bi skinuo ovu mrlju i deluje da je ovim naklonost javnosti ponovo okrenuo prema Jokiću.

BONUS VIDEO Novi tripl-dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar