Duško Vujošević, trofejni stručnjak, bio je jedan od velikana na oproštaju Dejana Milojevića od Mega Bemaksa. Njih dvojica su sarađivala od 2004. do 2006. kada je Dule mogao da se uveri i u igračke i u ljudske kvalitete Miloja, koga čeka najveći trenerski iskorak.

„Nije bio toliko talentovani, igrao je izvan limita zahvaljujući neverovatnom karakteru. To je igrač s kojim možeš i u invaziju da ideš. Na Milojevića si i na treningu i na utakmici mogao u potpunosti da se osloniš. Da budeš apsolutno siguran da će ono što je važno da uradi na najbolji mogući način“, rekao je Vujošević.

PROČITAJTE JOŠ

Novi član stručnog štaba Srbije nosio je dres Partizana od 2004. do 2006. godine. U te dve sezone je Vujošević mogao potpuno da se uveri i u njegove ljudske kvalitete.

„Stvarno ima neverovatan karakter, i što se tiče rada, i što se tiče lojalnosti i vernosti. Srećan sam što je kao igrač imao sjajnu karijeru i što je kao trener nastavio da se razvija“, naglasio je Vujošević i dodao:

„Nadam se da će i posle ovog odlaska nastaviti da napreduje. Zaslužio je ovakav oproštaj od Mege, a Miško Ražnatović je još jednom pokazao sve svoje sposobnosti“.

Poseban osmeh „nabacio“ je Vujošević kada mu je rečeno da su na klupama bila njegova „deca“, Milojević i Vlada Jovanović.

„Znači da sam ostario mnogo. To su normalne stvari, i Vlada i Dejan su takvi ljudi da je čovek zaista srećan što vidi da napreduju“, poručio je Vujošević i u svom stilu zaključio:

„Ako čovek hoće da mu grob bude negovan, mora da ostavi naslednike“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare