Duško Ivanović
Duško Ivanović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Crveno-beli će pokušati da nastave pobednički niz u ABA ligi.

Košarkaši Crvene zvezde igraće meč 18. kola protiv Igokee u Pioniru od 18 časova.

PROČITAJTE JOŠ

U lošoj su seriji crveno-beli u Evroligi, ali nastupi u ABA ligi nisu problem, ipak, trener Zvezde Duško Ivanović smatra da je Igokea veoma težak protivnik.

„Ekipa Igokee je dobar tim sa brojnim vrlo iskusnim i kvalitetnim igračima i njihovo mesto na tabeli nije u skladu sa onim šta taj tim može. U međuvremenu su promenili trenera i tim će sigurno pozitivno reagovati. Igraće sigurno sa mnogo energije, htenja i želje. Na tu energiju moramo da odgovoramo na pravi način, da uhvatimo ritam i da dođemo do pobede u periodu u kome nismo imali vremena mnogo da treniramo i da radimo“, rekao je Ivanović.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Istog mišljenja je i krilni košarkaš crveno-belih Stefan Lazarević.

„Očekuje nas utakmica koja neće biti laka, iza nas je period u kome smo u samo šest dana odigrali četiri utakmice, a sledeća je protiv tima koji je sigurno kvalitetniji od svoje pozicije na tabeli. Promenili su i trenera i to će doneti neke promene uz iskusne igrače koje Igokea ima. Zbog svega toga moramo da odigramo pametnu, čvrstu utakmicu i dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila pred put u Tel Aviv i gostovanje u Zadru“ rekao je Lazarević.

BONUS VIDEO Luda trojka Vildoze raspalila Pionir i oduševila Kampaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar