Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nije bio zadovoljan trener crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Cedevita Olimpije 100:95 (26:23, 29:26, 29:23, 16:23) u 16. kolu ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crveno-belih Duško Ivanović nije bio zadovoljan igrom svojih košarkaša na ovom meču, uprkos pobedi.

„Jedino pozitivno je što smo pobedili, sve ostalo da ne kažem da je bilo loše, ali ne kako bi Zvezda trebalo da igra“, rekao je Ivanović i dodao:

„Bili smo bez agresivnosti, bez koncentracije. I to nije put. Još ima mnogo da se igra i ABA liga i Evroliga. To je dugačak put na kome treba da budemo istrajni i da znamo šta hoćemo. Ali, večeras to nije bio put kojim želimo da idemo. U jednoj basni od mog pokojnog tasta, književnika Muse Đokovića, koji je napisao mnogo knjiga, između ostalog pisao je basne, pitao je kornjaču koji je najduži put, a ona mu je odgovorila pogrešan i kad tapkaš u mestu. To smo mi večeras radili“, izjavio je Ivanović.

Duško Ivanović
Duško Ivanović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dodao je da je stručni štav znao kao će slovenačka ekipa da igra.

„Izvanredni su šuteri, večeras su igrali sjajno, taktički, pogodili su neke teške šuteve. To je njihova igra i bili smo spremni na to. Nismo bili nervozni, znali smo sve ovo. Dali su nam tri, četiri trojke s’ dobrom odbranom, ali i sedam, osam na naše loše odbrane. Ali, ekipa je imala stabilnost i veru u pobedu. Govorim još jednom, ovo nije taj put“, završio je Ivanović.

BONUS VIDEO Kampaco: Jokić i Dončić vole Zvezdu, Vildoza je jedan od razloga zašto sam ovde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar