AP Photo/Jeff Chiu

Poznat je po ispadima i skandalima, možda stvarno uskoro odluči da se povuče

Drejmond Grin, košarkaš Golden Stejta, priznao je da je razmišljao o povlačenju nakon što je napravio incident i udario Jusufa Nurkića usred utakmice sa Finks Sansima.

Tri nedelje je iskusni krilni centar odsustvovao sa terena, išao na savetovanja, a na kraju se vratio u timu i uskoro bi opet trebalo da zaigra.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bilo mi je svega previše, a to sam rekao i komesaru lige Adamu Silveru. Rekao sam mu da ću da se povučem, a on je rekao da je to brzopleta odluka i da mi neće dozvoliti da to uradim. Imali smo dug razgovor i mnogo mi je pomogao. Zahvalan sam što naša liga ima komesara poput Adama Silvera. Njemu je bitnije da vam pomogne, nego da vas povredi“, rekao je Grin u novoj epizodi “Draymond Green Show”.

Međutim, ovaj potez može i drugačije da se protumači, s obzirom da je Grin poznat po skandalima, a ovo mu čak nije prvi put da fizički nasrće na igrača.

Dakle, i te kako je moguće da Grin od sebe želi da napravi žrtvu, kako bi se makar neki sažalili i oprostili mu ono što je radio, a nije u sportskom maniru.

Uvek je Grin važio za igrača koji radi prljav posao, ali počeo je sve češće da prelazi granicu.

Povratak Grina mogao bi da bude i te kako značajan za Golden Stejt, koji je trenutno van plej-in zone sa skorom 17-19.

Grin je ove sezone u proseku beležio 9,7 poena, 5,5 skokova i 5,8 asistencija po utakmici.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar