Foto: EPA-EFE/PETER DASILVA

"Topla" dobrodošlica

Iskusni Drejmond Grin dobio je nedavno novi ugovor od Golden Stejt Voriorsa, u kojima će verovatno kasnije i završiti karijeru.

Grin je u podkastu Pola Džordža govorio o raznim košarkaškim temama, a jedna od glavnih bio je Viktor Vembanjama, ovogodišnji prvi pik na draftu.

PROČITAJTE JOŠ:

Francuski talenat je pojačan San Antonio Sparse, a Grin mu je poručio da se neće dobro provesti kada ga on bude čuvao.

„Žao mi je, ali neće on driblati kroz mene kao Harlem Globtrotersi. Ne shvatite me pogrešno, on je fenomenalan i jedna od najboljih stvari koje su mu se dogodile su odlazak u San Antonio kod trenera Popa. Tamošnja infrastruktura naučiće ga da bude profesionalac. A njihov program razvoja igrača je bez presedana, što je ogromna stvar za njega. Ali mora i da se spusti na zemlju“, rekao je Grin.

Zvezda Golden Stejta se dotakla i izjava Nikole Jokića, koji je više puta isticao kako je košarka samo posao kao i svaki drugi.

„Ja volim da igram košarku, volim da se takmičim. Ali on ne laže. To jeste posao. Moraš da se pojaviš svaki dan, da budeš na raspolaganju bez obzira šta se dešava u tvom životu, kod kuće. Moraš da se pojaviš i radiš. Mnogo je s**nja koje dolazi sa tim, kao i politike. Ali ne bih menjao svoj posao ni za šta na svetu“, zaključio je Grin.

Drejmond važi za jednog od „najprljavijih“ igrača u ligi, koji često ume da provocira rivale i navijače nesportskim potezima.

BONUS VIDEO Gudurić se usred noći budio zbog Indijanapolisa, Sonja kući dolazila na štakama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar