Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Luka Dončić, košarkaš ekipe Dalasa, imao je nestvarno dobru partiju u pobedi Teksašana nad LA Klipersima od 135:133.

Dalas je slavio posle produžetaka i tako izjednačio u seriji na 2-2, a Dončić je bio nezaustavljiv – zabeležio je tripl dabl sa 43 poena, 17 skokova i 13 asistencija!

PROČITAJTE JOŠ:

Partija za istoriju i pamćenje, logično što je Luka bio toliko srećan. Kako i ne bi kada je njegovim košem uz zvuk sirene Dalas stigao do trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ: Ceo NBA se poklonio Dončiću, aplauz od Lebrona, Karija…

„Teško da mogu da opišem kako se osećam. Ne samo taj trenutak kada sam video da lopta ulazi u koš, nego kada sam video kako ceo tim trči ka meni. Bilo je to nešto posebno, jedan od najboljih osećaja koje sam imao kao igrač. Nešto stvarno posebno“, kaže Dončić.

On je zahvalan svim kolegama u timu i članovima stručnog štaba što su mu omogućili da se posle lakše povrede skočnog zgloba vrati na teren u najboljem mogućem izdanju.

„Momci o kojima ne čujete ništa su oni iza scene, ali oni su uradili sjajan posao juče. Radili smo na tome ceo dan, pomogli su kako meni, tako i celom timu, uradili su sve što smo tražili“, zadovoljan je Dončić.

Trener Rik Karlajl je rekao da je Luka sjajan igrač i da uživa u momentima drame.

„Znamo da ovaj dečko ima srca za dramatično. On je i izvođač i sjajan igrač. Živi za ovakve trenutke i ne plaši se ničeg. On ima pregled igre u 6G tehnologiji, ne u 5G. To je nivo više nego što ostali ljudi mogu da vide. Zaista poseban igrač. Njegova igra na ovom meču bila je sa druge planete“, zaključio je trener Teksašana.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar