Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Košarkaši Žalgirisa pobedili su u Kaunasu ekipu Fenerbahčea sa 86:75 u meču 11. kola Evrolige.

Edgaras Ulanovas je za litvanski tim postigao 18 poena, uz pet skokova, Zoran Dragić je postigao 13 poena, a Taj Vebster i Mantas Kalnijetis su dodali po 11 poena. Kalnijetis je u pobedi upisao i 11 asistencija.

PROČITAJTE JOŠ

U gostujućoj ekipi, koju sa klupe vodi srpski trener Aleksandar Đorđević, bolji od ostalih je bio Nando De Kolo sa 17 poena, pet asistencija i četiri skoka, dok su Pierija Henri i Jan Veseli upisali po 13 poena. Srpski igrač Marko Gudurić je zabeležio pet poena, uz četiri asistencije.

Barselona je na gostovanju pobedila ekipu Asvela sa 80:60.

U katalonskoj ekipi bolji od ostalih je bio Nikolas Laprovitola sa 25 poena i sedam skokova, Nikola Mirotić je postigao 15 poena, a po osam su dodali Sertač Sanli, Brendon Dejvis i Rokas Jokubaitis.

Francusku ekipu predvodio je Eli Okobo sa 17 poena, a Kris Džons je upisao devet poena, uz šest skokova i četiri asistencije.

Gledajte Evroligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrolige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta. (PROMO)

Olimpijakos je na svom terenu pobedio ekipu Makabija sa 90:73.

U grčkoj ekipi najefikasniji je bio Kostas Slukas sa 18 poena, poen manje je upisao Tajler Dorsi, dok je Saša Vezenkov postigao 15 poena, uz šest asistencija i četiri skoka.

Najbolji učinak u Makabiju imao je Džejms Naneli sa 14 poena, osam skokova i pet asistencija, a Roman Sorkin je zabeležio 10 poena i osam skokova.

EVROLIGA, 11. kolo

Uniks – Alba 85:71

Efes – Monako 98:77

Zenit – Olimpija Milano 74:70

Žalgiris – Fenerbahče 86:75

Olimpijakos – Makabi 90:73

Baskonija – CSKA 74:80

Asvel – Barselona 60:80

Četvrtak:

Bajern Minhen – Panatinaikos 81:78

Real Madrid – Crvena zvezda 79:67

Standings provided by SofaScore LiveScore


BONUS VIDEO Žocova reakcija na uzmi Željko evro titulu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar