Foto: KK FMP

Trener košarkaša FMP-a Bojan Đerić rekao je da veoma poštuje ekipu Vojvodine, rivala u četvrfinalu Kupa Radivoja Koraća, ali da se njegov tim uzda u kvalitet.

„Kup je eliminaciono takmičenje gde faktički nema popravnog. Stoga, moramo da se fokusiramo da pokažemo maksimum već na prvoj utakmici, četvrtfinalnoj i na taj način se domognemo nastavk takmičenja. Svaka ekipa koja se nađe u najbolje četiri, ali i ostale, traži svoju šansu da se domogne trofeja i uđe u istoriju. Iz tog razloga veoma poštujemo svog protivnika u četvrtfinalu jer je u pitanju ekipa koja dominira u domaćem prvenstvu. Pobeda protiv Dinamika od 30 poena razlike u prošlom kolu to i govori, a mi se uzdamo u naš kvalitet i način igre“, rekao je Đerić za klupski sajt.

Utakmica između košarkaša FMP-a i Vojvodine igra se u četvrtak od 17 sati u Novom Sadu i to je drugi meč na celodnevnom programu posle duela Mege i Mladosti iz Zemuna.

„Sve što tražimo je da budemo bolji kao ekipa u svakoj sledećoj utakmici, a za šta će to biti dovoljno pokazaće vreme. Mi ćemo se potruditi da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže i uz maksimalni pristup, pokušamo da krojimo svoju sudbinu. Svima želim dobro zdravlje i da u kompletnim sastavima nastupe na Kup takmičenju u ovo teško i specifično vreme““, istakao je Đerić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar