Foto: AP Photo/David Zalubowski

Njegov nastup pod zankom pitanja.

Nikola Jokić ima problem sa povredom desnog zgloba i pod znakom pitanja je za drugu utakmicu plej-ofa protiv Minesote.

Ovu informaciju je saopštio klub zvanično što je zabrinulo navijače.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je i u prvom meču igrao svega 28 minuta iako je za to vreme prilično dobro izfgledao a ekipa imala ubedljivu prednost pa nije bilo potrebe za većom potrošnjom.

Ipak u periodu dok je igrao, ubacio je 12 poena uz 13 skokova i šest asistencija iiomogućio dominaciju u reketu kojom je prelomljen meč.

Dan pre nego što će Denver igrati drugi meč u Bol areni protiv Timbervulvsa, Jokić nije šutirao sa ostatkom ekipe, ali jeste trenirao.

„Nagetsima će definitivno biti teško da nadomeste tu vrstu produkcije. Osim toga, kako zapravo možete zameniti velikog čoveka MVP kalibra koji olakšava igru ostatku svog tima? Džamal ​​Marej i Majkl Porter će morati da iznesu meč, još jednom, bez obzira da li Nikola Jokić igra ili ne. S obzirom na njegovu povredu, tim ne može očekivati da će njihova superzvezda biti na 100 posto i biti efikasan kao što je obično“ pišu američki mediji.

Navijači su bili zabrinuti zbog objave kluba pa su mnogi istakli kako bi bilo najbolje da Jokića odmore dok se ne oporavi i ne rizikujr povredu.

BONUS VIDEO Jokić o igranju za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar