Foto: AP Photo/Charles Krupa

Sjajno veče srpskog košarkaša.

Ekipa Atlante odigral je mno bolje nego u prvoj utakmici protiv Bostona, ali ni to nije bilo dovoljno za fenomenalne Seltikse koji su nakon trijumfa od 119:106 poveli sa 2:0 u seriji.

Bogdanović je bio treći najbolji strelac svoje ekipe, iza Dežonte Mareja sa 29 poena i Treja Janga sa 24, ali je Boston u svojim redovima imao mnogo više raspoloženih igrača.

PROČITAJTE JOŠ

Najefikasniji igrač utakmice bio je Džejson Tejtum, koji je ostvario dabl-dabl učinak sa 29 poena i 10 skokova, a imao je i šest asistencija. Tri poena manje postigao je Derik Vajt koji je nastavio sa sjajnim igrama.

Atlanti nije bilo dovoljno ni to što je odlično ušla u meč i već sredinom prve četvrtine imala dvocifrenu prednost (22:11), pošto je domaćin ubrzo upalio motore, već do finiša prvog perioda stigao do preokreta zahvaljujući seriji 17:3 (28:25), a onda više nije ispuštao prednost.

Seltiksi su u trećem periodu u dva navrta imali prednost od 20 poena, a u završnici meča su stigli i do maksimalnih +22.

Ipak, Atlanta je iskoristila opuštanje rivala, pa je serijom 9:0 zatvorila utakmicu. Naredni meč ova dva tima, koji će se igrati u Atlanti, zakazan je za 22. april.

BONUS VIDEO Jokić o igranju za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar