Foto: Mark RALSTON / AFP / Profimedia

Navijači Crvene zvezde ne gledaju blagonaklono na dolazak poslednjeg pojačanja.

Navijačka grupa „Delije sever“ oglasila se saopštenjem zbog dolaska Miroslava Raduljice.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, problem je nastao što je Raduljica igrao za KK Partizan. Evo i saopštenja navijača.

„Ugovor s našim košarkaškim klubom potpisao je Miroslav Raduljica. On je, između ostalog, i bivši košarkaš Partizana. Kao što je poznato, u fudbalu smo pre sad već dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, neretsko smo imali više razumevanja jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji.

Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku. Napravljen je dogovor i ubuduće igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana neće biti dovođeni u naš klub (ovo se odnosi na domaće igrače koji mogu da razumeju naše rivalstvo. A za potencijalne strance ćemo ići od slučaja do slučaja).

U narednom periodu nećemo opširnije na ovu i druge ideološke teme, čime ćemo probati da približimo naše stavove ljudima koji nisu u dovoljnoj meri upoznati sa istima“, navodi se u saopštenju navijača.

Naravno, zaboravljeno je da je Raduljica ponikao u FMP, a u Partizanu je proveo sam jednu sezonu…

BONUS VIDEO KK Crvena zvezda predstavila tim za novu sezonu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare