Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pred derbi sa Partizanom kaže da mu je od toga bitnije stanje njegovih kolega i igrača zaraženih koronom.

Poznato je da Zvezda Kup Radivoja Koraća u Novom Sadu igra u oslabljenom sastavu jer se ispostavilo da joj je pet igrača i isto toliko članova stručnog štaba pozitivno na COVID-19.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su i u takvom stanju odigrali dobro protiv Radničkog i pobedili ga sa 108:47, mada treba napomenuti da je reč o znatno slabijem timu.

„Ono što je za nas u ovom trenutku zaista najvažnije je da je stanje bolesnih, odnosno zaraženih igrača, njih pet, trojice trenera i dvojice članova našeg stručnog štaba – bolje. I to je vest koja je zaista od izuzetnog značaja za sve nas u ovom trenutku“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda u polufinalu Kupa igra protiv Partizana u reprizi prošlogodišnjeg finala istog takmičenja, kada su slavili crno-beli. Ove sezone je jedini meč dva tima dobila Zvezda sa 86:85.

„Što se same utakmice tiče, sigurno je da će Partizan koristiti sve prednosti koje ima u ovom trenutku ima, ali na nama je da damo sve od sebe i da odigramo tu utakmicu u subotu najbolje što možemo. Ponavljam, mi smo zaista srećni što uopšte možemo da igramo ovaj kup“, istakao je Radonjić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar