Nikola Jokić
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt York)

Košarkaš Finiks Sansa Deandre Ejton ostaje u tom klubu, javio je Kris Hejns, poznati američki novinar.

Ejton je centar kog su Vašington Vizardsi želeli da dobiju u trejdu za Bredlija Bila, ali su na kraju morali da pristanu na kompenzaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

U Vašington je otišao Kris Pol, pre nego što je preusmeren u Golden Stejt, te je Vizardsima ostao Lendri Šemet, pikovi i Džordan Pul, koji je pristigao iz Voriorsa.

Ejton će stoga ostati da igra uz Kevina Durenta, Devina Bukera i Bila, kao deo tima koji je verovatno najviše namučio Denver Nagetse u plej-ofu.

Jedino su Sansi uspeli da uzmu Nikoli Jokiću i ekipi dve pobede u seriji, pošto su Minesota i Majami pobeđivali Denver po jednom, a Los Anđeles Lejkersi nijednom.

Finiks je već imao strašan šuterski tandem u Durentu i Bukeru i Bil je sada pristigao samo kao nadogradnja na već moćan tim.

U Sansima veruju da je Ejtonova vrednost za njih najveća do sada i žele da ga vide uz spomenuti moćni trio, pa da naredne sezone napadnu titulu koju su uzeli Nagetsi.

To je loša vest za Jokića i ekipu koji će morati da osmisle kako da pariraju u situacijama kada Džamal Marej ili Nikola ne igraju svoja najbolja izdanja.

BONUS VIDEO: Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar