Nemanja Dangubić o pripremama Partizana, cimeru Novici Veličkoviću, sezoni
Foto: KK Partizan

Nemanja Dangubić, novi košarkaš Partizana, izjavio je da su ambicije u ABA ligi i Evrokupu najveće.

Nekadašnji igrač Bajerna, Estudijantesa, Crvene zvezde i Mega Bemaksa ovog leta pojačao je crno-bele.

PROČITAJTE JOŠ

„Što se tiče ekipe, dosta momaka znam od ranije i to mi je olakšavajuća okolnost. Igrao sam sa dosta njih i to mi je plus da se brže uklopim i uđem u sistem“, rekao je Dangubić za TV Partizan.

Izabranici Vlada Šćepanovića uveliko odrađuju pripreme u Vrnjačkoj Banji, a krlini košarkaš ističe da nikom ne prija neizevsnost o tome kako će nova sezona izgledati.

„Što se tiče lige, nikome ne prija to što se ne zna kakva je sitaucija. Svuda je tako, nadam se da će se naći neko rešenje i da što pre krenemo, jer smo sve svi uželeli takmičenja“, kaže Dangubić, koji je u Vrnjačkoj Banji cimer sa kapitenom Novicom Veličkovićem.

Pojava koronavirusa u nekoliko ABA ligaša, Splitu, Ciboni, Igokei, tera košarkaše na razmišljanje kako igrati pripremene utakmice.

„Nisam razmišljao, ali kako dolaze informacije, mislimo o tome. Imamo poverenje u stručni štab da će da se nađe pravo rešenje i da će se doneti prava odluka. S druge strane, moraju se igrati prijateljske utakmice da se uđe u formu. Veoma je nezahvalno donositi zaključke šta je najbolje. Pokušavam da ne razmišljam o tome, već da treniram i obavljam zadatke koje dobijamo“, kaže Dangubić, koji ističe i da su ciljevi Partizana u ABA ligi i Evrokupu najviši.

„Sigurno da su nam u oba takmičenja najveće ambicije. Ne zna se kakav će sistem biti i kako će se igrati, pogotovo Evrokup. Moje razmišljanje je da se to ostavi za kasnije, da se odrade pripreme i da se ostane zdrav“, zaključio je Dangubić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)