Mekintajer Partizan
Foto: KK Partizan

Kodi Miler-Mekintajer, plejmejker Partizana, biće nekoliko dana van terena zbog stomačnih tegoba, a iz kluba su istakli da je na testu na koronavirus dobio negativan rezultat.

Kodi se pre dva dana u Vrnjačkoj Banji požalio na povišenu temperaturu i stomačne tegobe, nakon čega je medicinski tim crno-belih reagovao preventivno zbog globalne situacije sa pandemijom virusa Kovid 19 i odlučio da igrača izoluje od ostatka tima, a potom ga pošalje u Beograd na ispitivanje.

PROČITAJTE JOŠ

„Kodi je imao povišenu temperaturu i osetio je stomačne tegobe. Kao odgovorni ljudi, zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo, preventivno smo igrača izolovali i poslali na testiranje. Rezultati su stigli i nalaz je onakav kakav smo se i nadali – negativan. U redovnim okolnostima, ovakve stvari bismo tretirali kao tekući problem i verujem da niko ne bi tome pridavao pažnju. Sa druge strane, u javnost su nekim alternativnim kanalima izašle informacije koje nisu tačne i koje niko nije proverio. Na taj način je unet nemir među goste hotela i same članove našeg tima. Smatram da je u okolnostima globalne pandemije izuzetno neodgovorno plasirati informacije ovog tipa bez prethodne provere“, poručio je doktor Momčilo Jakovljević koji se nalazi na čelu medicinskog tima Partizana.

Kodi Miler-Mekintajer, ostaće u Beogradu do povratka ostatka ekipe ovog vikenda, kada će im se ponovo priključiti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar