Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović, Trej Jang; Tanjug/AP Photo/Jessie Alcheh

Mlada zvezda Atlante Hoks Trej Jang, mogao bi da bude sledeći top igrač koji će u NBA tražiti trejd, piše Bličer riport.

Pozivajući se mišljenja nekolicine funkcionera okupljenih na okupljanju G-lige, Bličer navodi da je uslov da Atlanta napravi iskorak u plej-ofu.

PROČITAJTE JOŠ:

Da bi se to desilo, mora da se pojača postojeći roster, pošto su Hoksi pre dve sezone igrali finale istoka, pobeđivali tada jako dobre Njujork Nikse i Filadelfija Seventisikserse pre nego su ispali od Milvoki Baksa.

Od tada se Jangov tim, u kom igra i naš Bogdan Bogdanović, muči da pronađe pravu formulu uspeha i napravi bolji rezultat.

Dvadesetčetvorogodišnji Jang za to vreme igra vrhunski, a mogao bi da prekine saradnju sa klubom u sezoni 2025/2026 u najranijoj varijanti.

Trej Jang
Trej Jang; Foto: Tanjug/AP Photo/Brandon Dill

Ni Dižonte Marej nije pomogao da rang bude bolji od trenutne deobe osmog mesta i skora 16-16.

Koliko će u tome biti uspeha zavisi i od toga šta će uraditi Trevis Šlenk, čovek koji je draftovao Janga, sada sa pozicije savetnika.

Isto tako se pomno prati i Lendri Filds, generalni menadžer postavljen u junu, sa kojim Jang navodno ima odličan odnos.

Upravo je Filds dobio „zeleno svetlo“ od vlasnika Hoksa da izdejstvuje pojačanja, ali će pred njim teži zadatak biti da to sprovede u delo u praksi.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić – hajlajtsi protiv Šarlota

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar