Dejan Radonjić, Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 19 sati dočekuju Žalgiris u Beogradskoj areni u trećem kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje težak meč protiv prvaka Litvanije.

„Ova utakmica je za nas izazov da dobrom igrom i zalaganjem dođemo do pobede. Žalgiris je promenio trenera, videćemo kakva će biti reakcija tima“, rekao je Radonjić.

On je istakao da i dalje ima manjak igrača u rotaciji i da ekipa zbog zgusnutog rasporeda nema vremena za trening.

„Uprkos problemima, želimo da odigramo meč sa dobrom energijom i koncentracijom, nadam se podršci navijača koja nam je preko potrebna. Vajt je povređen, Cirbes je i dalje u izolaciji, a Branko Lazić radi po posebnom programu. Treba da damo individualno još više da bi nadoknadili izostanak povređenih igrača. Nadam se da će svi koji dođu u Arenu dati veliku podršku i da svi zajedno dođemo do važne pobede“, zaključio je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac očekuje da utakmica protiv Žalgirisa bude fizički veoma zahtevna.

„Žalgiris je izgubio prve dve utakmice, ali nisu baš imali lak raspored na startu. Ovo će biti potpuno drugačiji meč od onog u Laktašima protiv Igokee iz koga moramo da izvučemo pouke, ili Tel Aviva gde smo pobedili. Treba da se okrenemo sebi i našoj igri i posebno igri u odbrani“, rekao je Davidovac.

Gledajte Crvenu zvezdu u Evroligi uz SBB i EON pakete

Utakmice Crvene zvezde u Evrligi mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

(PROMO)

BONUS VIDEO Promocija Svetislava Pešića: Košarka pripada košarkašima

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar