Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts nastavlja sa angažovanjem najtalentovanijih mladih košarkaša u regionu, saopšteno je iz kluba.

Nakon Vudragovića, Topića, Gagića, Gačića, Mišića, novi član našeg kluba je još jedan izuzetno talentovan mladi košarkaš Đorđe Marjanac.

PROČITAJTE JOŠ

Marjanac rodom iz Banja Luke, rođen je 2004. godine a prethodne sezone nastupao je sa velikim uspehom za ekipu „Vizure“.

Đorđe Marjanac je član reprezentacije Srbije za igrače do 15 i 16 godina, jedan je od najtalentovanijih igrača na poziciji krilnog centra i centra u svom uzrastu:

„Veliki ponos i čast za mene, postao sam član kluba koji je najveći u celom regionu i Srbiji. Ovaj dolazak u Crvenu zvezdu je i potvrda da su svi moji koraci do sada bili dobri, i da sam na pravom putu ka onome što je moj cilj kao i svim momcima koji se nalaze u klubu – a to je da stignem do seniorske konkurencije i prvog tima. Dolazak u Crvenu zvezdu je i veliko zadovoljstvo za mog oca i moje bake svi su veliki Zvezdaši. Znam većinu momaka iz ovog tima, znamo se i iz reprezentacije i sa utakmica koje smo igrali. Preostaje nam da radimo, treniramo i napredujemo“, rekao je Marjanac prilikom potpisa višegodišnjeg ugovora sa KK Crvena zvezda koji će trajati do 2023.godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram