Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Utakmica se igra u nedelju.

Košarkaši Crvene zvezde gostovaće u Železniku ekipi FMP u nedelju od 15.00 časova u meču 17. kola ABA lige.

Pročitajte još

Trener crveno-belih Duško Ivanović i ekipa već su se okrenuli tom susretu, nakon poraza u evroligaškom derbiju od Partizana u petak, 27. januara (79:78).

„Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju, Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo. Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je“, rekao je trener Ivanović.

Duško Ivanović
Duško Ivanović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić pohvalio je igru FMP rekavši da odlično poznaje ekipu iz Železnika.

„Dobro poznajemo ekipu FMP. Odlično igraju i ove sezone, imaju svoj prepoznatljiv stil igre i što je važno i dobre rezultate. Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom“, rekao je Dobrić.

Zvezda trenutno deli 10. mesto u Evroligi sa najvećim rivalom, kao i Anadolu Efesom, dok je u regionalnoj ABA ligi lider sa 14 pobeda i jednim porazom.

BONUS VIDEO Vildoza ne tuguje zbog poraza od Partizana, otkrio šta je rekao saigračima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare