Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Utakmica 19.kola Evrolige između Crvene zvezde mts i ekipe Fenerbahče odložena je zbog velikog broja pozitivnih na koronavirus.

Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u četvrtak od 19 časova odložen je na zahtev Crvene zvezde koja nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od 8 igrača za predstojeću utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ

Novi termin biće saopšten naknadno,a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u utorak, osam košarkapa i tri člana stručnog štaba su pozizivni na koronavirus.

Pozitivni su prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović i Maik Cirbes, dok je Nikola Kalinić dobio pozitivan nalaz tokom prethodnog vikenda.

Klub će o zdravstvenom stanju ekipe, blagovremeno obaveštavati javnost u narednom periodu.

BONUS VIDEO Ludilo u napadu i trojka Holinsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare