Hanga i Davidovac, nekad rivali sada saigrači; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Crveno-beli bi mogli da pretrpe velike promene ovog leta

Nakon što je Ostin Holins dogovorio saradnju sa Makabijem iz Tel Aviva, na izlaznim vratima Crvene zvezde nalazi se i Dejan Davidovac.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema nezvaničnim saznanjima „Mozzart Sporta“ za Davidovca je zainteresovan Bajern iz Minhena, koji sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri, nekadašnji trener Partizana.

Davidovac je po okončanju protekle sezone istakao da će na odmor otići kao slobodan agent, jer mu je ugovor sa Zvezdom istekao.

„Želja mi je bila da odem na odmor bez ugovora, prvi put kao ‘free agent’. Uvek mi je bila želja da budem u Zvezdi, da budem deo Zvezde. Pregovori su u toku. Sad, koliko je realno i šta će tu biti… Još ćemo da vidimo“, poručio je nedavno Davidovac.

U Bajernu već igraju dvojica Srba, preciznije Vladimir Lučić i Ognjen Jaramaz, pa je pretpostavka da bi se Davidovac tamo dobro snašao.

Davidovac koji je sa Zvezdom osvojio tri titule u ABA ligi, četiri u Superligi Srbije, kao i dva Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup regionalnog prvenstva, trenutno se sa reprezentacijom Srbije priprema za predstojeće duele u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (30. jun protiv Letonije u Rigi, 3. jul protiv Belgije u Nišu).

Protekle sezone beležio je 6,9 poena uz 3,2 skoka i 0,9 asistencija po meču u ABA ligi.

BONUS VIDEO Navijači Olimpijakosa pevaju Zvezdine pesme 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar