Cibonin direktor podneo ostavku zbog neprimerenih pritisaka

Podeli:
foto: Djordje Kostic/ STARSPORT
foto: Djordje Kostic/ STARSPORT

Košarkaši Cibone odlično su otvorili novu sezonu i bez poraza su na tri meča u ABA ligi, ali stanje u klubu izgleda da nije kao ono sa terena.

Domagoj Čavlović, bio je direktor već osam godina, ali je sada odlučio da je vreme da napusti to mesto, zbog kako kaže neprimerenih pritisaka na njega, ali i negativnih uticaja na njegovu porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Neposredno pre Skupštine podneo sam ostavku iz ličnih razloga koji su motivisani s jedne strane pat pozicijom u kojoj se nalazi Cibona u odnosu na pojedina tela iznad samog kluba, a s druge zbog negativnih uticaja na moju porodicu zbog neprimerenih pritisaka na mene kao direktora. Ne želeći da pritisak utiče na kolege iz kluba, igrače, stručni štab te na sadašnje i buduće partnere podneo sam ostavku želeći klubu ostvarenje zacrtanih ciljeva i mnogo sportskih uspeha. Ujedno se zahvaljujem svim saradnicima s kojima sam sve godine zajednički proživljavao poneke neželjene, ali i mnogo lepih trenutaka zbog kojih će Cibona ostati zauvek u mom srcu. Hvala predsedniku kluba Mladenu Bušiću i počasnom predsedniku Mirku Novoselu na poverenju uz želju da istraju u viziji, planovima i ciljevima koje su postavili u klubu. Seniorskoj ekipi koju sam ovo leto zajedno sa Marinom i Vladom slagao, želim maksimalnu koncentraciju na izazove koji im dolaze i ostvarenje najviših timskih i ličnih ciljeva“, prenosi klupski sajt reči Čavlovića.

Mauro Lukić je postavljen za v.d. direktora, a osim te promene, Cibona je dobila i potpuno novu upravu.

Cibona je trenutno na deobi prvog mesta u ABA ligi sa sve tri pobede, dok su u hrvatskom šampionatu na skoru od 3-1. Treba napomenuti da „vukovi“ ove sezone imaju veoma mlad tim, zapravo jedan od najmlađih u regionu.

Nosioci igre su mladi talenti poput Roka Prkačina, Amara Gegića, te Lovre Gnjidića, kojima se pridružio i Nejtan Rojvers.

BONUS VIDEO: Promocija Svetislava Pešića na klupi košarkaške reprezentacije Srbije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar