foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KK FMP nastavlja ciklus teških mečeva protiv pretendenata na sam vrh tabele regionalnog takmičenja.

Nakon neizvesne utakmice protiv Crvene zvezde i tesnog poraza na gostovanju, izabranici Nenada Stefanovića se vraćaju u svoju dvoranu. U subotu od 20 časova u ’’FMP Arenu’’ dolazi Budućnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Obe ekipe dočekuju ovaj meč sa učinkom 3-1 i dele drugu poziciju na tabeli. Uloga favorita pripašće iskusnijoj ekipi, a imajući u vidu sastave to je svakako Budućnost. FMP se suočava i sa određenim kadrovskim problemima, koji ga prate u protekle dve nedelje, ali nema sumnje da će učiniti sve da u svojoj kući odbrani domaći teren.

O narednom izazovu govorio je trener Nenad Stefanović:

’’Očekuje nas susret sa jednom fenomenalnom ekipom koja ima u svom sastavu preiskusne internacionalce, evroligaške igrače i koja u poslednjih 20 dana igra možda i najbolju košarku u ABA ligi. Sigurno su jedni od favorita za osvajanje trofeja u ABA ligi i predvođeni su izvanrednim trenerom. Čeka nas gotovo nemoguća misija, s obzirom da imamo dosta kadrovskih problema u prethodne dve nedelje i u situaciji gde smo u ponedeljak imali veoma tešku i zahtevnu utakmicu protiv Crvene zvezde. Nadam se da ćemo uspeti da se regenerišemo, oporavimo i pripremimo i uz pomoć naše publike budemo što konkurentniji u ovom duelu’’, rekao je Stefanović.

O narednom rivalu govorio je i centar FMP-a Nikola Janković:

’’U subotu igramo protiv jedne od najboljih ekipa iz regiona, dolaze nam u goste posle velike pobede u Evrokupu tako da su sigurno u dobrom ritmu i raspoloženju. Probaćemo da iskoristimo našu mladost i snagu kako bismo uspeli da odbranimo domaći teren’’, rekao je Janković.

Ulaz u ’’FMP Arenu’’ je slobodan i KK FMP Meridian poziva publiku da dođe u što većem broju i da podršku mladom sastavu Pantera u utakmici protiv favorizovanog rivala.

BONUS VIDEO KK Crvena zvezda predstavila tim za novu sezonu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar