Novak Đoković, Bogdan Bogdanović
Foto: © 2015 Pedja Milosavljevic/ STARSPORT)

Bogdan Bogdanović je pred početak nove NBA sezone objasnio kako Novak Đoković inspiriše sve sportiste.

PROČITAJTE JOŠ

Pojasnio je da sa Novakom ima posebnu vezu.

„Mogu da kažem da smo prijatelji, možda i više od toga. On je takva motivacija i inspiracija zbog načina na koji se nosi sa svim, kako je njegovo razmišljanje uvek bilo da bude najbolji svih vremena. Nije želeo da osvoji jedan grend slem, kada nije imao nijedan grend slem trofej jurio je da postane najveći, to je nešto što mnogi sportisti mogu da nauče od njega. Nije bitno kojim se sportom baviš, mentalitet je isti, stvari koje radi za svoje telo, način na koji se nosi sa svim oko njega to je inspirativno. To je više od prijateljstva“, poručio je Bogdanović.

Istakao je i kako je proveo letnju pauzu.

„Iskreno sam radio samo na telu, dizao sam tegove. Moj cilj je da ostanem zdrav cele godine i da budem što je više moguće na raspolaganju timu. Prva stvar je da zaboravimo sve što se desilo prošle godine, naš cilj će biti da dođemo do prednosti do domaćeg terena u toku ligaškog dela i da od toga gradimo dalje.“

Istakao je da je ekipa spredna, ali da treba ići korak po korak.

„Zadržali smo gotovo ceo tim, to se u NBA ligi retko dešava. Imamo i nove igrače, očekujem da budemo bolji nego prošle sezone. Titula je motiv za sve igrače u ligi“, rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO Bogdan za Nova.rs: U klubu smo plaćenici, hoću evropsko zlato sa Srbijom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar