Foto: AP Photo/Michel Euler

Košarkaši Atlante su ubedljivo savladali Njujork Nikse u četvrtoj utakmici plej-ofa i došli na samo jednu pobedu od plasmana dalje.

PROČITAJTE JOŠ

Houksi sada vode sa 3:1 u pobedama, a prvu priliku za plasman u polufinale imaće u narednom meču koji se gra u Njujorku.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odigrao je odličnu partiju punivši sve kolone. On je postigao 12 poena, sve iz šuta za tri, a pored toga je dodao osam skokova i šest asistencija.

Ponovo je nezaustavljiv bio Trej Jang sa 27 poena i devet asistencija, a odlične partije su pružili Kolins sa 22 poena i osam skokova i Galinari sa 21 poenom.

U Niksima je najbolji bio Rendl 23 poena, devet skokova i sedam asistencija, a pratili su ga Beret sa 21 poenom i šest skokova i Derik Rouz sa 18 poena.

U ovoj utakmici je Atlanta prosto dominirala i u potpunosti razbila goste iz Njujorka, primili su 113 poena, a važe za najbolju defanzivnu ekipu lige.

Atlanta je meč prelomila u trećoj četvrtini kada su sve pogađali, a u četvrtoj deonici su u jednom trenutku došli do 26 poena prednosti.

Niksi su na kraju samo uspeli da ublaže prednost, ali to je bilo sve što su uspeli da urade.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar