Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Slocum

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Nenad Krstić najavio je da postoji velika šansa da Bogdan Bogdanović igra za reprezentaciju.

PROČITAJTE JOŠ

Ukoliko se Srbija kvaliifikuje za Olimpijske igre, postoji velika šansa da Bogdan nastupi, iako je iza njega naporna NBA sezona, okončana tek prethodne noći.

Bogdan je sa Atlantom poražen u istočnom NBA finalu od Milvokija sa 4-2, ali posle meča nije govorio o potencijalnom nastupu u Tokiju.

Nenad Krstić, potpredsednik KSS, rekao je da postoje naznake da će Bogdan igrati.

„Pa ima naznaka. Mi smo mu želeli da igra finale i osvoji, ali smo želeli i da bude deo tima. Kokoškov ga želi u timu, stalno su u kontaktu, nismo znali kada će završiti sezonu, pa ćemo sada videti“, rekao je Nenad Krstić za RTS.

Prvi korak je da se pobedi Italija u finalu kvalifikacija.

Nisu Orlovi briljirali do sada, bilo je oscilacija, ali će u Beogradu pred svojim navijačima napasti vizu za Tokio, u nedelju od 20.30.

„Mislim da delujemo okej s obzirom na to kakve su okolnosti. Naravno, ima još prostora za napredak. Jučerašnja utakmica je delovala ohrabrujuće i mislim da smo spremni za večerašnji duel. Svi se nadamo, uvek kažem da treba ići korak po korak, ali to je definitivno naš primarni cilj“, rekao je Krstić pred finalnu utakmicu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare