Foto: Promo BB kamp

Bogdan Bogdanović će predstaviti i četvrti kamp koji je tradicionalno organizovan na Kalemegdanu, a sada, zbog poznate situacije u zemlji i svetu, dobija svoju online verziju.

Putem „Instagram uživo“ platforme, svakog dana će biti prezentovana jedna tema kao i sagovornici koji će sa Bogdanom predstaviti mladim talentima, sportistima, vrednosti koje su važne, dati im ključne savete, a svi zainteresovani biće u prilici da im uživo šalju i pitanja i komentare.

Od 2. do 4. jula, u večernjim časovima, srpski reprezentativac i član Sakramento Kingsa će ugostiti prijatelje košarkaše koji takođe u svojim zemljama organizuju kampove, kao i iskusne trenere koji će iz svog ugla predstaviti današnji odnos prema odrastanju i formiranju mladih košarkaša.

PROČITAJTE JOŠ

„Želeo sam da nastavimo tamo gde smo stali i prošle godine, da pokažemo želju da se povežemo i kada nam je to ograničeno zbog situacije u kojoj se nalazi cela planeta. Imamo način da budemo jedni sa drugima, radimo sa mladim i talentovanim ljudima, inspirišemo ih i pokažemo im da mislimo na njih i kada okolnosti ne dozvoljavaju blizak susret. Košarkaški svet se ujedinjuje na još jednom projektu, srećan sam što ću biti u
prilici da vodim kvalitetne razgovore i omogućim klincima da iz prve ruke čuju savete nekih od svojih idola, pokrivajući teme koje su najviše usmerene na mlade sportiste. Želeli smo da ova godina ne bude preskočena i da nastavimo sada već važnu tradiciju kampa, kako bismo održali kontinuitet i pre svega kontakt sa ljudima u Srbiji. Sada imamo priliku da angažujemo i inspirišemo i veću javnost, a za one koji budu najaktivnije učestvovali u izazovu pripremamo zajedno sa „Najka basketbol“ mnogobrojne vredne nagrade. Pratite nas uživo,
obećavamo da će biti veoma zanimljivo“ istakao je Bogdan.

Prvi dan rezervisan je za susret sa braćom Adetokumbo, NBA igračima koji u svojoj zemlji, Grčkoj, takođe organizuju košarkašku akademiju, zatim će Bogdanović ugostiti i Sonju Vasić (devojačko Petrović), sa kojom će pričati o značaju sporta za devojčice i mnogim drugim temama. Prijatelj našeg reprezentativca Džedi Osman će se priključiti razgovoru sa svojom iskustvom u edukaciji mlađih talenata. Nikola Vučević, još jedan NBA igrač koji je odlučio da svojim sugrađanima posveti vreme i znanje na kampu koji se organizuje pod njegovim imenom, biće i četvrti
sagovornik prvog dana onlajn verzije kampa.

Drugi dan je posvećen trenerima, Željko Obradović, Igor Kokoškov i Aleksandar Matović čuvaju svoju ekspertizu za ovaj jednistven i novi način komunikacije sa mlađim generacijama.

Treći dan kampa sačuvan je za dobru zabavu sa beogradskim duom THCF i fantastičnim fristajlerom Trikijem, koji će sa Bogdanom otkriti i veliki izazov za sve zainteresovane i pokazati im kako mogu da učestvuju u kreativnom konkursu i osvoje brojne nagrade koje su pripremljene u saradnji sa „Najk basketbol“.

Četvrti košarkaški kamp Bogdana Bogdanovića dolazi u novom ruhu ali sa istim ciljem da mladim sportistima u Srbiji pruži najbolje, da gradi prave vrednosti i okuplja košarkaške stručnjake i zvezde na projektu koji ima velike ambicije i u budućnosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar