Foto: Tanjug/AP Photo/John Bazemore

Bogdan Bogdanović sa Atlanta Hoksima ove nedelje od 19 časova gostuje Los Anđeles Lejkersima u idealnom terminu za sve navijače u Srbiji, a taj meč ćete moći da pratite u prenosu uživo na portalu Nova.rs.

Bogdanović je blistao u poslednjem meču i pobedi svog tima nad Boston Seltiksima sa 108:82. Srpski reprezentativac postigao je 19 poena uz po tri asistencije i skoka.

PROČITAJTE JOŠ:

Atlanta je nakon nešto lošijeg dela sezone vezala čak šest pobeda i sada je sa skorom 23-25 na desetom mestu Istočne konferencije.

Sa druge strane, Los Anđeles Lejkersi igraju znatno slabije od očekivanja ove sezone, imaju dva poraza u nizu, a jedna od pozitivnih stavki je povratak druge zvezde tima Entonija Dejvisa nakon povrede.

„Jezeraši“ su deveti na Zapadu sa skorom 24-26.

Osm ovog meča u idealnom terminu za Srbiju biće i mečevi Šarlot Hornetsa i Los Anđeles Klipersa, koji počinje od 19 sati, kao i duel Čikago Bulsa i Portland Trejlbeljezrsa, koji startuje od 21 sati i 30 minuta u nedelju.

Pre svih ovih mečeva, u noći između subote i nedelje na teren će od srpskih igrača izaći Nemanja Bjelica, koji sa Golden Stejt Voriorsima dočekuje Bruklin Netse, koji važe za jedan od najvoljih timova u ligi.

Taj duel igra se od dva sata i 30 minuta posle ponoći po srpskom vremenu.

Na teren će i Dalas Maveriksi, za koje nastupaju Boban Marjanović i Luka Dončić. Oni će snage odmeriti sa Indijana Pejsersima od jedan sat posle ponoći.

BONUS VIDEO Stef Kari srušio NBA rekord

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar