Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Bogdan Bogdanović, naša NBA zvezda, osvrnuo se na ljubav prema Partizanu i povratak među crno-bele, ali i neuspeh reprezentacije Srbije u borbi za Olimpijske igre.

Sjajni šuter trenutno je u Beogradu zbog svog košarkaškog kampa, a i predstojeće sezone braniće boje Atlanta Hoksa u najjačoj ligi na svetu.

PROČITAJTE JOŠ

Bogdanović zbog NBA obaveza nije mogao da pomogne reprezentaciji Srbije u olimpijskim kvalifikacijama koje su „orlovi“ neslavno završili i ostali bez plasmana u Tokio.

„Teško je bilo gledati kvalifikacije. Na Olimpijskim igrama smo morali da tražimo za koga da navijamo. Ostaje žal jer se nismo kvalifikovali, jer otići na OI je nešto najteže. Ali dobro, to je prošlost, idemo dalje. Pariz beše za tri godine“, poručio je Bogdan i tako najavio da jedva čeka opet da obuče dres nacionalnog tima.

Još jedan dres sigurno čeka opet da ponese, onaj crno-beli iz kojeg je preko Fenerbahčea stigao do NBA.

„Nema potrebe da pričamo o mojoj ljubavi prema Partizanu. Dao sam davno obećanje, držim ga se i dalje, videćemo kad će se ostvariti (da se vrati u Partizan, prim.aut). Još imam ugovor, mislim naredne tri godine. Što se Željka tiče, uvek imam visoka očekivanja. Kod njega sam uostalom i otišao iz Partizana, da bih digao stvari na viši nivo. Verujem u njega i da će se igrači adaptirati“, naglasio je Bogdanović.

Što se samog kampa koji će biti održan od 27. do 29. avgusta na Kalemegdanu tiče, Bogdanović je rekao:

„Na kampu pričamo svake godine o radnoj etici, ona je ključ uspeha. Greška kod svih mladih jeste što misle da je lako doći do njega. Naoružajte se strpljenjem i verujte u sebe.“

Ovo će biti četvrti kamp na kom će učestvovati dečaci i devojčice, domaćin će biti tereni košarkaškog kluba Partizan, a Bogdanović je dodao:

„Moja vizija je da kamp ne traje predugo. Uklopili smo se moderno doba, da bude nešto kao Ol-star vikend. Trudimo se da kamp svake godine bude sve bolji i bolji“, zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO Bogdanova magija na jednom prstu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare