Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović; Foto: Tanjug/AP Photo/John Raoux)

Srpski bek ne zaboravlja bivše klubove

Košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović otkrio je da rado prati utakmice u Evroligi, ali da najviše gleda svoja dva bivša kluba – Partizan i Fenerbahče.

Bogdanović ima titulu Evrolige sa Fenerbahčeom, dok je u Partizanu „porastao“ kao igrač. Obaveze u NBA ligi ga ne sprečavaju da prati Evroligu, koja je ove sezone veoma neizvesna.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pratim Evroligu, trudim se da odgledam što više utakmica, naravno najviše Partizan i Fenerbahče, jer su to moja dva tima. Nadam se da će Bjelica uskoro da se vrati u tim Fenerbahčea i da će biti bolji sa njim“, istakao je Bogdanović u intervjuu za „Mundo Deportivo“.

Luka Dončić je istakao da je lakše doći do poena u NBA nego u Evropi, ali se Bogdan baš i ne slaže sa tom tvrdnjom.

„Strelac uvek nađe način da pogodi. Činjenica je da su pravila drugačija i da utakmice duže traju u NBA ligi“.

Upitan je Bogdan i da prokomentariše mogući dolazak Vasilija Micića u NBA ligu. Srpski plejmejker već sezonama u nazad ima nameru da ode u NBA, ali se za sada kockice nisu poklopile, te nije našao potpuno odgovarajući aranžman.

„Može da dođe, ovde ima prostora za njega da igra. Potrebna mu je finansijska motivacija, kao i važna uloga u timu. On je broj jedan u Efesu, teško je da se navikne na neku drugu ulogu. Sigurno je samo da Vasa ima sve kvalitete za NBA ligu“, zaključio je Bogdanović.

BONUS VIDEO Treneri hvale Nikolu Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar