Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Nije meč sa Feniksom ništa značio Dalasu (128:102) koji će u četvrtfinalu plej-ofa igrati sa Lejkersima, pa je trener Rik Karlajl opet odmarao pojedine poluge tima.

I opet je u startnu petorku uvrstio Bobana Marjanovića, a srpski centar mu je ponovo uzvratio odličnom igrom. Ubacio je 18 poena, uz rekord NBA karijere od 20 skokova. Ipak ni to nije pomogla Mavsima da postanu jedna ekipa u „balonu“ koja je pobedila Feniks (8-0).

PROČITAJTE JOŠ

A da li će Sansi i pored besprekornog učinka u Orlandu, uspeti da da ostanu još koji dan i dokopaju su plej-ina, jer ne mogu direktno do plej-of, pošto je Memfis pobedio Milvoki (119:10), biće poznato tek posle meča Portlanda i Bruklina.

Ukoliko Blejzersi za nekoliko sati slave, Feniks će ostati bez doigravanja, čak iako su jedina ekipa koja će, bez obzira na ostatak šampionata „Diznijev svet“ napustiti neporažena…

Inače, pobede Feniksa i Mefisa značile su kraj nadanja San Antonija koji je prvi put od 1997. godine, odnosno debitantske sezone Grega Popovića na klupi Sparsa, ostao bez doigravanja…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar