Bogdan Bjelica
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Još pre podbacivanja lopte znalo se da će susret sa Lejkersima biti poslednji "kraljevski" ples Sakramenta u sezoni (136:122), jer su Kingsi ranije izgubili šanse za plej-of.

Međutim, Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica i društvo nisu želeli da NBA „balon“ u Orlandu napusti bez borbe, već su protiv glavnog favorita odigrali maestralno, kao da je na talonu bio upravo šampionski prsten.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski tandem je koketirao sa tripl-dabl učinkom. Bogdan je upisao 27 poena, 6 skokova, 9 asistencija, a Bjelica 15 poena, 8 skokova i rekord karijere od čak 13 asistencija i tako se oprostili od ove sezone. A da li će se sledeće vratiti u kraljevskoj odori, zavisiće od uprave Kingsa…

Naime, Bogdanović je sa završetkom meča sa Lejkersima odradio trogodišnji ugovor i postao slobodan agent. Sada je na upravi kluba da mu ponudi novi ugovor, ili da sačeka da se neki drugi tim javi i izjednači ponudu.

Kada je u pitanju Bjelica, on ima još jednu godinu ugovora sa Sakramentom, koja treba da bude potvrđena da je garantovana do 17. oktobra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar