FOTO: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT
FOTO: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT

Nemanja Blejica igraće za veteranski minimum sledeće sezone u Golden Stejt Voriorsima. Pored njega Andre Iguadala je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Golden Stejtom i na taj način postao novi-stari saigrač Stefa Karija i Kleja Tompsona.

Povratnik u Voriorse i MVP NBA finala iz 2015. godine biće zamena za Kelija Ubrea, koji je prošle sezone imao nekoliko zapaženih partija za tim iz San Franciska, ali on ipak nije odlučio da tamo i ostane. Ubre je potpisao dvogodišnji ugovor sa Šarlotom, vredan 26 miliona američkih dolara, dok će Iguadala u Voriorsima igrati za veteranski minimum, kao i srpski reprezentativac.

PROČITAJTE JOŠ:

Pojavile su se i informacije da je Šarlot zainteresovan i za Laurija Markanena, koji je prošlu sezonu proveo u Bulsima. On je prošle godine imao prosečno 13,6 poena i 5,6 skokova po utakmici, a na kraju sezone je postao delimično slobodan agent.

Erik Pašal je takođe napustio Voriorse i prešao u Jutu, kod svog velikog prijatelja Donovana Mičela, a njihovo prijateljstvo datira još iz detinjstva. Golden Stejt je u zamenu za Pašala dobio zaštićenog pika druge runde budućeg drafta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar