Foto: Miroslav Todorović/Starsport

Meč odloženog 11. kola ABA lige imao je krajnje bizarnu završnicu koja je dobila nastavak i nakon poslednjeg zvuka sirene.

Na oko pola minuta pre kraja meča signal televizijskog prenosa je nestao, pa su ljubitelji košarke bili prinuđeni da sam kraj isprate preko zvaničnog sajta ABA lige u takozvanoj sekciji „play by play“.

Što se dešavanja na terenu tiče, crveno-beli su preko kapitena Branka Lazića prvo smanjili na dva poena razlike, potom je Lazić promašio drugo slobodno bacanje, Džordan Lojd došao do lopte u napadu, dodao do Korija Voldena koji je fauliran, pogodio oba penala i doneo poravnanje.

U poslednjem napadu Cedevita Olimpija je preko Perija krenula ka polju Zvezde, ali mu je Lojd ukrao loptu, Peri je na dve sekunde faulirao Marka Simonovića koji je pogodio jedno, namerno promašio drugo slobodno bacanje, a crveno-beli zabeležili pobedu nad ekipom iz Slovenije.

No, tu nije bio kraj bizarnostima.

Po završetku meča na konferenciji za medije trener gostiju JuricaGomelac je rekao jednu rečenicu, pre nego što se okrenuo i otišao:

„Čestitao bih svojim igračima na borbi, to je sve što ću reći“, rekao je on.

Nejasno je šta je bio konkretan povod, mada je trener Cedevite u trećoj deonici imao sukob sa zapisničkim stolom nakon što je bio prinuđen da uzme tajm-aut koji nije tražio zbog greške zapisničara.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram