Foto: Screenshot Instagram gabonbeast___

Jedan od omiljenijih stranaca u dresu Partizana pokazao je čime se danas bavi i frapirao mnoge. Sve to je učinio na sebi svojstveni način.

PROČITAJTE JOŠ

Stefon Lazme je u sezoni 2008/2009 nosio dres Partizana, a nakon samo tri utakmice je bio drugi u Evroligi po brojku blokada i skokova po susretu. Na kraju je sezonu završio sa prosečno 10,6 poena, 6,6 skokova i 1,5 blokada, a crno-beli su evropsku sezonu završili u četvrtfinalu porazom od CSKA. Osvojio je domaće prvenstvo i Kup Radivoja Koraća sa crno-belima.

U bogatoj karijeri je jedna od retkih mrlja bila jednogodišnja suspenzija zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, a sada je odlučio da pokaže planeti šta danas radi.

„Danas je pet godina od kada sam suspendovan od igranja profesionalne košarke na godinu dana zbog pušenja džointa. Ubrzajmo… Danas sam vlasnik kanabis biznisa u industriji koja napreduje. ‘Okolnosti ne čine čoveka, one ga otkrivaju’.

Hvala mom timu i beskrajnoj pomoći/podršci mojoj supruzi Anastasiji.

Mi smo brzo rastući problem koji evoluira u industriji. Čujemo se za pet godina“, napisao je Lazme.

Uz to je objavio i video snimak kako je izgledao njegov ulazak u posao, postepeni napredak, ali i kako danas izgleda njegova plantaža.

Lazme je igrao dva puta u Panatinaikosu, a ranije je igrao za UNIKS, Galatasaraj, Anadolu Efes, Obradoiro, Spartak iz Sankt Peterburga, Makabi Tel Aviv, Partizan i NBA klubove Majami i Golden Stejt.

Bonus video: Avramović o čuvenim Željkovim treninzima i „drilovima“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare