Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

U trenutku dok traje manja pauza u NBA ligi najviše se priča o individualnim nagradama.

Nikola Jokić je donedavno bio najveći favorit da osvoji MVP nagradu, ali je od pre dve nedelje to Džoel Embid.

PROČITAJTE JOŠ

Sada se sve više igrača javlja da kritikuje Jokića, mnogo više nego da hvali Embida ili Janisa Adetokumba.

„Nisam okej sa tim da Jokić bude trostruki uzastopni MVP, jer bi onda počela priča o tome da je najbolji svih vremena i svi možemo da se složimo da nije. Ne kažem da ne može da bude ili da ne zaslužuje više u budućnosti, ali u ovom trenutku ne mogu to da kažem. Nije ništa osvojio, nije igrao u finalu“, rekao je Kazins.

Kazins je bivši saigrač Jokića u Denveru, a igrao je u Koloradu u trenutku kada nijedan tim nije želeo da mu ponudi ugovor.

„Pričamo o tome, Jokić je najbolji centar svih vremena. Da kažemo da je ispred Šekila O’Nila, Tima Dankana, Hakima Olajdžuvona, Vilta Čembrlena, to je zaista teško reći. Videli smo šta su svi oni uradili. Da li možemo da sedimo i da kažemo da Jokić nije samo najbolji centar, već da je najbolji ikada sa tri MVP titule? Ne osećam se komforno da to izgovorim“, rekao je Kazins koji je time pokazao da nema poštovanja prema centru čija je bio zamena.

Sve ovo je dovelo do velike polemike, a ljudi su se podelili na one koji se slažu i na one koji se ne slažu sa njim. Sve ovo je dovelo do velike polemike.

BONUS VIDEO Kad Jokić igra ovako, ne može mu niko ništa Denver ubedljiv i prejak za Vizardse

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare