Foto: Tanjug/P Photo/Ross D. Franklin

Košarkaši Milvokija pobedili su Sakramento Kingse sa 133:127 uz 34 poena Midltona, kom je parirao Barns sa 29. Noć je obeležio i Kris Pol.

Šampionski tim Baksa namučio se protiv jedne od slabijih zapadnih ekipa, u retkim momentima je uspevao da ode na dvocifrenu razliku – osetilo se odsustvo najboljeg igrača Janisa Adetokumba.

PROČITAJTE JOŠ

Sa druge strane, Finiks se poigrao sa Indijanom uz 23 poena Bridžisa i dabl-dabl Bijomba, koji je imao 23 poena i 13 skokova. Kris Pol je bio raspoložen da razigrava, imao je 16 asistencija uz 18 poena, pa je Pejsersima preostalo samo da priznaju poraz.

Duarte je bio lider sa 17 poena u Indijani, šansu je iskoristio Goga Bitadze sa 16 poena i 11 skokova za 35 minuta na parketu.

Iskusni 36- godišnji Kris Pol ima čak 39 asistencija i samo četiri izgubljene lopte u poslednje tri utakmice, potvrdio je da ima sjajan kontinuitet iz prošle sezone uz želju da nastavi da ovako predvodi vicešampiona NBA.

U poslednjem meču programa u noći između subote i nedelje, Klivlend je nadigrao Oklahomu uz 23 poena i 11 asistencija Garlenda, imao je i Mobli dabl-dabl sa 15 poena i 17 skokova.

Gildžes Aleksander je uobičajno predvodio Tandere, ovaj put sa 29 poena, devet skokova i šest asistencija.

NBA liga, rezultati

Milvoki – Sakramento 133:127

Klivlend – Oklahoma 94:87

Finiks – Indijana 113:103

Standings provided by SofaScore LiveScore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar