(AP Photo/David Zalubowski)

Usledila momentalna reakcija.

Nikola Jokić igra sezonu života i to nakon što je prethodne dve dobijao MVP nagradu pa niko ne postavlja pitanje da li i ove godine treba da bude proglašen za najboljeg i time zaokruži verovatno istorijsku sezonu kada je košarka u pitanju..

Sve više NBA igrača priča o Jokiću u superlativu, a slična je situacija i sa trenerima i bivšim asovima, ali se i pored toga nađe neko da na najbanalniji i reklo bi se najbezobraniji način pokuša da ospori ono što srpski as radi na terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Naime voditelj Džoš Rejnold je odranije poznat kao veliki kritičar Nikole Jokića, a mnogi veruju da je jedan od razloga činjenica da navija za Filadelfiju u kojoj igra Džoel Embid, njegov najveći rival u trci za MVP-ja.

Ni ovoga puta Rejnolds nije propustio priliku da ćuti, već se jednim komentarom na Tviteru prilično izblamirao.

„Vidite… Ol-star vikend je, tu smo da se zabavimo. Ali, ako gledate ovu utakmicu i zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA, imate veliki problem“, napisao je Rejnolds na svom Tviteru, a čak je i cenzurisao prezime „Jokić“, verovatno iz razloga da ga njegovi navijači ne bi pronašli i optužili da je po ko zna koji put bio subjektivan, odnosno da postoji neki drugi razlog zbog kog konstantno „udara“ po Srbinu.

Usledila je slava reakcija što novinara što navijača, pa mu je među prvim odgovorio Harison Vind koji prati Nagetse, a zatim je usledila i salva reakcija navijača koji su ironično komentarilasli da je po tom kriterijmu najboji onda Džejson Tejtum, a mnogi nisu propustili priliku da istaknu da je navijač Filadelfije i da je sve jasno.

Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži tripl-dabl: ima 24,7 poena, 11,4 skokova i 10,1 asistenciju, dok su njegovi Nagetsi trenutno prvoplasirani na Zapadu. Jedini „minus“ koji se stalno podvlači su odbrana, kao i činjenica da je dvostruki uzastopni MVP i da bi „treća nagrada bila previše“, ali se ignoriše da je ovo nagrada za sezonu – i da ne bi trebalo gledati „iza“.

BONUS VIDEO NBA All Star 2023 – Najbolji momenti utakmice

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar