Dusan Alimpijevic
Dušan Alimpijević Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Sa 22 postao je trener, život ga je surovo učio, ali će se uvek uhvatiti u koštac sa izazovima - Dušan Alimpijević gost je podcasta "Penâl".

Trener košarkaša Burse napravio je pravo malo čudo u Turskoj, jer je ekipu od borbe za opstanak doveo na prag plej-ofa.

Doigravanje im je izmaklo ovaj put, ali odnos kluba prema Alimpijeviću i vera u njega su ga posebno oduševili, pa je gostoprimstvo uzvratio ovih dana kako u Beogradu, tako i u Novom Sadu i rodnom selu.

PROČITAJTE JOŠ

Bivši trener Vojvodine, Spartaka i FMP, kao i ruskog Avtador Saratova, osvrnuo se i na period u Crvenoj zvezdi, i neizmerno iskustvo sticano na klupi posebno u Evroligi.

Veoma biranim rečima pričao je o Igoru Kokoškovu, treneru Fenerbahčea i selektoru Srbije, odnosno o Željku Obradoviću, sa čijeg treninga je za samo 10 dana stekao neprocenjivo znanje.

Alimpijević je istakao i kako bi bila apsolutna nepravda da Nikola Jokić ne bude MVP u NBA, dok je za Vasu Micića naveo da igra vanzemaljsku košarku.

Šta je još mladi stručnjak otkrio u novom izdanju podcasta „Penâl“ bićete u prilici da vidite i čujete u petak od 16 sati, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar