Foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

Košarkaš Partizana Alen Smailagić nije teže povređen, potvrđeno je za Novu.

Smailagić nije igrao meč sa Studentskim centrom u ponedeljak uveče i Partizan je prvi susret četvrtfinala ABA lige izgubio na svom terenu sa 84:83.

PROČITAJTE JOŠ:

Krilni centar crno-belih se u toku tog dana požalio treneru Željku Obradoviću na bolove, a onda pred meč i da ne može da igra.

Obradović je o tome pričao posle meča, a posledica je bila kontrola skoka podgoričkog tima koji je nadskakao Partizan 42:23, pošto Matijas Lesor nije uspeo sam da iskontroliše taj segment igre.

„Došao je (Alen) pred utakmicu i rekao da ga boli koleno. Jutros je na treningu rekao da ima male bolove, ali je pred utakmicu rekao da ga je zabolelo i da je praktično nemoguće da igra“, rekao je Obradović posle poraza.

Smailagiću koleno nije ozbiljnije oštećeno, kažu nam iz kluba, pa bi, osim u slučaju nepredviđenih okolnosti trebalo da otputuje u Podgoricu, mada nije sigurno hoće li biti na raspolaganju treneru za naredni meč. Nema ni govora o tome da je povreda ozbiljna do te mere da mu ugrožava dalji tok sezone.

Ta utakmica se igra u četvrtak od 19 časova, baš kao i prva u Beogradu. Pobednik ove serije koja se igra na dve pobede, odlazi na Cedevita Olimpiju koja je već prošla FMP iz Železnika.

BONUS VIDEO: Pobeda Denvera u Finiksu za prolaz u finale zapadne konferencije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar