Foto: Screenshot TV Prva, Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Bura u vezi sa slučajem Miloša Teodosića i njegovim otpisivanjem iz nacionalnog tima, još uvek ne jenjava u potpunosti.

Svetislav Pešić je precrtao kapitena sa spiska nacionalnog tima posle nedelju dana priprema, a ovo je podelilo košarkašku javnost u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedni su na strani Teodosića, drugi na strani selektora, a Vučić je izabrao da ne arbitrira u tom slučaju, ali je našem timu poželeo sreću.

„Ja mu (Pešiću) želim svu sreću, želim mu da osvoji Evropsko prvenstvo, ali biće mnogo teško. Slovenci imaju Dončića, i ovu dvojicu momaka iz Zvornika, imaju Dragiće, strašnu reprezentaciju, ali Dončić je ta snaga“, rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

Predsednik se potom prebacio na adute koji su na raspolaganju srpskom timu.

„Mi imamo Nikolu Velikog (Jokića prim. aut), imamo Vasu Micića. Imamo izvrsnu ekipu iz Zvezde, Nedović, Dobrić, iz Partizana Avramovića, imamo Lučića, Kalinića, sjajnu ekipu, nadam se da će se vratiti sa medaljom“, kaže Vučić, mada je Avramović već otpao sa spiska.

Miloš Teodosić i Svetislav Pešić
Miloš Teodosić i Svetislav Pešić; Foto: Strasport Pedja Milosavljevic

Nije se posebno osvrtao na fudbal, premda je ponovio uverenje da Srbija može do polufinala u Kataru. Prebacio se potom na Teodosićevo pitanje.

„Srećom te me niste pitali za odnos prema Teodosiću. Rekao bih: Teodosić je legenda, Pešić je legenda, želim obojici sve najbolje“, rekao je Vučić.

Priznao je i da je trenersku školu košarke u poslednje vreme „slabo učio“, ali da će i za to u nekom trenutku naći vremena.

BONUS VIDEO: Teodosić i reprezentativci pevaju „Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare