Igokea počela pripreme za predstojeću sezonu

Košarka 28. jul. 202023:10 > 29. jul. 2020 11:28
Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Igokee počeli su pripreme za novu sezonu, a trener Dragan Bajić rekao je da se nada uspešnom radu i dobroj sezoni.

Na prvom treningu bilo je deset košarkaša, a Dalibor Ilić, Entoni Klemons i Antabija Voler bi uskoro trebalo da se pridruže timu.

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Dragan Bajić je na prvom treningu na raspolaganju imao Đorđa Gagića, Srđana Kočića, Darka Talića, Stefana Simanića, Kostu Kondića i Milana Vulića, dok su od novajlija prisutni bili Džeki Karmajkl, Stefan Fundić, Edin Atić i Marko Jošilo.

„Možda smo krenuli malo ranije u odnosu na ostale. U prva dva uvodna dana smo odradili lekarske preglede i testiranja koja su potrebna i od danas krećemo u trenažni proces. Zadovoljan sam u kakvom su stanju igrači došli i nadam se dobrim pripremama i dobroj sezoni“, rekao je Bajić.

Bajić je naveo da će njegov tim do početka septembra imati problem s utakmicama jeć će većina timova pripreme početi kasnije.

„Pokušaćemo da premostimo sa slabijim ekipama, barem te uvodne tri utakmice, a onda ćemo pokušati da što bezbolnije rešimo i neutrališemo te probleme. Imamo kvalitet i vreme, sve ostalo je na nama“, rekao je  Bajić i dodao da se nada da se igrački kadar u toku sezone neće bitno menjati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram