Foto: Xinhua/Predrag Milosavljevic

Bivši čelnik Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić pričao je u fudbalskim reprezentacijama Srbije i Hrvatske, te njihovim nastupima na Mundijalu u Kataru.

Srbija je eliminisana već u grupnoj fazi nakon tri loša meča bez pobede, dok će Hrvatska u četvrtfinalu igrati protiv Brazila, koji je savladao „orlove“ sa 2:0.

Selektor Dragan Stojković Piksi imao je kadrovskih problema u reprezentaciji usled povreda bitnih igrača, među kojima su Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović.

Njih dvojica su uprkos svemu uspela da zajedno postignu tri gola u Kataru, ali je i sam Piksi izjavio da to nije ništa u odnosu na ono šta bi uradili da su bili zdravi.

PROČITAJTE JOŠ:

Mamića su zbog toga upitali da li bi Hrvatska stigla do finala da ima napadače kao što su srpski.

„Apsolutno, apsolutno da! Čast Petkoviću, čast Livaji, čast Budimiru, čast Kramariću, ali ova dvojica su neka druga dimenzija. Hrvatskoj je problem pozicija centarfora posle odlaska Mandžukića. Vidite šta ima Srbija, pa još i Jovića koji je bio u Realu“, završio je Mamić.

Hrvatska je do sada na Mundijalu postigla pet golova, ali od toga četiri protiv Kanade, dok na dve utakmice nije uspela da zatrese mrežu rivala.

Ne treba zaboraviti ni da su „vatreni“ u Rusiji pre četiri godine igrali u finalu Mundijala, ali je tada bila bolja Francuska. Isto finale moguće je i ove godine.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare