Fudbaleri srpske navijačke reprezentacije odigrali su nerešeno sa Švajcarskom 1:1 u poslednjem kolu grupe G i ušli u osminu finala Mundijala u Kataru.

Foto: Nova.rs/Promo

Soccerbet vam donosi džentlemnske priče iz Katara.

Deo navijačke grupe „Džentlmeni“ bodrio je igrače Srbije pored terena za mali fudbal u Dohi, gde su igrači pobedili Kamerun 2:0 i odigrali nerešeno sa Brazilom 0:0 i sa Švajcarskom.

PROČITAJTE JOŠ

Srbija je bila bolja, Sreten Dimović je asistirao, a Miloš Ivančević postigao jedini pogodak, Švajcarska je u poslednjim minutima imala dve, tri šanse za pobedu, ali je Bogdan Sokolović bio siguran na golu Srbije.

Čim je sudija odsvirao kraj, navijači koji su počeli da pevaju „napred Srbija“, a kapiten ekipe Milan Krsmanović se popeo na ogradu u euforiji.

Brazilci koji su stajali pored terena su tokom meča navijali za Švajcarsku, a po završetku susreta su se nervirali jer su se nadali porazu Srbije da bi prošli dalje.

Srbija je sa pet bodova završila na drugom mestu grupe iza Švajcarske (dve pobede i remi), pa u petak igra sa Urugvajem koji je prošao kao prvi iz grupe F.

„Orlovi“ će u petak igrati svoj meč i na pravom Mundijalu, protiv Švajcarske i treba im pobeda da bi i oni prošli u osminu finala Svetskog prvenstva.

BONUS VIDEO Vlahović: Sve što se priča su gluposti i nebuloze

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar