Prodavnica Aroma Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Dok Srbija nastavlja svoju borbu za slavu u Kataru, navijačka groznica prožela je svaki deo zemlje.

Foto: Promo

Posetite Aroma markete i osetite duh Mundijala i u Srbiji.

Cela nacija se sprema za poslednju utakmicu naše reprezentacije u G grupi, uzbuđenje je u vazduhu i opipljivo je svuda – čak na mestima gde ga naizgled ne očekujete.

Pronašli smo mesto u Beogradu gde se za „orlove“ navija najsnažnije i gde možete pronaći baš sve što vam treba za gledanje utakmice u pravoj atmosferi. Ovde svi ponosno nose dres Srbije i spremni su da budu najglasniji navijači. Aroma market u Bulevaru kralja Aleksandra pretvorio se u prvenstvo u malom i čim ušetate ovde osetite pravu fudbalsku groznicu.

Prodavnica Aroma Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Istaknute su zastave svih nacija, na ulazu vas čeka gol, a unutra prijatna ekipa, najbolje cene i baš sve što vam je potrebno za maksimalno uživanju u fudbalu.

Svi su kao jedan – Aroma tim nam je pokazao šta znači biti pravi navijač. Znamo da kad počne Svetsko prvenstvo svi postaju fudbalski eksperti, a ništa drugačije nije ni u ovom marketu.

Nasmejana kasirka Milica Krstić, koja obožava i prati fudbal, otkrila nam je nade za meč protiv Švajcarske.

Prodavnica Aroma Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

“Fali još malo tu rada, ali dobro je. Propustili smo veliku šansu protiv Kameruna, nadam se da možemo da prođemo dalje. Šanse koje protiv Kameruna u prvom poluvremenu nismo iskoristili, treba da iskoristimo protiv Švajcarske. Piksi je najbolji selektor kojeg smo imali, zna kako je igrati na Svetskom prvenstvu i nadam se da ćemo u petak svi slaviti”, kaže nam kroz osmeh.

Dok razmišljamo o tome šta sve treba da nabavimo za utakmicu iz bogate ponude, stručno mišljenje ispričao nam je još jedan član Aroma tima, Milan Davidović.

“Ovo nije pravo lice reprezentacije, zaslužili smo mnogo više – nacija to očekuje. Pokazaćemo se u najboljem svetlu protiv Švajcaraca i pobedićemo! Imamo izvanredan tim, opala je koncentracija protiv Kameruna, ali mislim da ćemo se popraviti. Svi očekuju više od Mitrovića, Vlahovića, ali nema veze ko će dati gol, bitno je da pobedimo”, kaže on.

Prodavnica Aroma Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Njegov kolega Hamza Paljevac se nadovezuje i kaže da veruje da ćemo u poslednjoj utakmici biti bolji.

“Brazil nam je doneo pozitivan rezultat, pa hrabro verujemo u prolaz. Očekujem od odbrane da bude čvršća i stabilnija, igrači da igraju agresivnije i vrše presing na sudiju. Što se tiče selektora, treba da mu se pruži šansa i za budućnost”.

Srbija će Švajcarskoj dati gol u prvih dvadeset minuta, uveren je Mirko Maksić, još jedan član Aroma tima, koji je vatreni navijač.

Prodavnica Aroma Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

“Nadam se da će odigrati dosta čvršće, sa više kontakta. Očekujem pobedu, da ćemo lepo otvoriti utakmicu, da skinemo pritisak i drugi deo odigrati lakše”.

Ceo Aroma tim s nestrpljenjem čeka petak, a do tada spremno uslužuje sve ljubitelje fudbala. Vreme je da još jednom podržimo „orlove“ svim srcem, a do tada požurite u Aromu da se napunite navijačkom energijom i osetite fudbalsku groznicu na pravi način.

BONUS VIDEO Srbija u osmini finala Mundijala, navijači pobedili Kamerun

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare